VAKANTIEMODUS 2

EIGEN MAKEN OP VAKANTIE

Heb jij ook altijd even de tijd nodig om te “landen” op je vakantie-adres?

Als ik iets huur, zoals een stacaravan, een chalet, een appartement of een privé-huis, dan heb ik altijd even de tijd nodig om het “eigen” te maken. Eigen te maken in gevoel en eigen te maken in energie.

Schoonmaken

Ondanks dat de plekken feitelijk na vertrek van de vorige verhuurders schoon zijn gemaakt, heerst er nog altijd hun energie: hun emoties, hun lifestyle, hun favoriete relax-plek. Ik kan me er makkelijk voor blokken en afsluiten, maar erin slapen is een ander verhaal…

Bewust en onbewust pak je veel energie op van je vakantiebestemming en dat kan, onbewust, veel met je doen. Ook wanneer je hier niet gevoelig voor bent.

Dus doe ik na aankomst mijn “ding”. Ik loop aan de ene kant nieuwsgierig, aan de andere kant opmerkzaam, mijn rondje op mijn vakantie-adres en voel ik wat als eerste energetisch opgeschoond dient te worden, dan volgt de rest. Ook check ik de omgeving en blok ik, indien nodig, bepaalde energiestromingen.  

Ik neem ook altijd Aqua de Florida mee op vakantie. Je weet maar nooit of je het nodig hebt. Altijd handig.

Trilling en verleden

Ook de energie van het land waar je naartoe gaat, scheelt enorm en kan ook weer onbewust veel met je doen. Ieder land heeft zijn eigen energie, trilling en verleden. Als je weet hoe energie werkt, wat het met je doet of kan doen, dan kan je hiermee je voordeel uithalen, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie. Ik kies landen op basis van hun energie, hun cultuur en natuur. Ik wissel graag mijn dagen tussen cultuur en natuur, om zo alles tot me te nemen wat het land mij brengt.

En als ik het van te voren niet weet, dan laat ik me verrassen en merk ik ter plekke waarom ik voor die locatie heb gekozen.